HAPPY B-DAY ELLIKA!!

Jag kan verkligen inte fatta att det är snart fem årsen vi satt där på bryggan och berättade om våra liv. Båda bara öppna upp sig för en varnadra för en person som vi knappt kände. Men sen dess har man kanppt kunnat skilja på oss! Vi har verkligen varit där förvarandra i både vått och torrt och hur långt ner på botten man än är så finns vi där förvarandra. På dessa fem åren har vi varit med om mycket, allt från galna äventyr, olika kompis gäng, crazy fester, hemska stunder och helt störda människor. Och det finns ingen annan människa jag hade velat dela dessa dagar och år med. Tiden har verkligen gått fort men det är väll så det är när man har kul ;) 
 
Idag vill jag verkligen säga tack för att du är en så underbar vän och ett stort GRATTIS på din 18 årsdag!
 
Tack för du finns och hoppas du har en bra dag! <3
 

"The stars look very different today"

Jag försöker verkligen vara tacksam för allt det jag har blivit lyckligt lottad att få! Att ha den underbara familj jag har och de underbara vänner jag har. Att jag kan få mat på bordet varje dag och ha kläder så det räcker. Och jag är sjukt tacksam, det är jag verkligen för det jag har och det gör mig så arg och ledsen för att jag ändå inte mår bra att jag ändå går runt och deppar och inte vill leva!! Men jag försöker verkligen ta in och spara mina fina minnen. Kvällar och dagar som får mig att se några ljusglimtar i mitt svarta liv.

I kväll var en sådan kväll! Jag träffade världens bästa Frida kolla på film åt popcorn tog en öl, rökte några cigg på balkongen och prata om livets frågor. Det var en fin kväll och vill bara säga hur mycket dessa stunder betyder för mig!

Hemma igen

Jaha då är man hemma från en underbar vecka Polen! Med fina människor, skratt, shopping, matoch även mycket känslor ! Det har verkligen varit bra med undantag av magsjuka/matförgiftning och inte det bästa hotellet..  
 
Men nu efter jag tagit en dusch och krupit ner i min säng slår en vind av ångest över mig. Nu börjar ju verkligen verkligheten igen och det orkar inte jag.. Några uppsatser och prov väntar nu på mig och jag måste även fixa praktik plats..
 
Här har ni nästan den ända bilden jag tagit på resan
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0