Så arg så jag kan mörda !!

Fy fan vad arg jag är på jävla BUP just nu ! Idag var jag och prata med någon ny jävla psykolog och detta är minst fjärde gången jag bytar. Jag var fan tvungen att kolla bort för varje gång jag kolla på henne ville jag bara strypa henne! Hon fatta fan inte ett jävla piss och börja ta upp och nämna saker som inte hade med något att göra och sen får jag reda på att min andra läkare/psykolog har slutat och hon var den ända som jag lita på och förstod mig ! och detta har ingen berättat för mig !!!!!

Skyll Inte På Praktikanten

Usch Idag var första dagen på min praktik fyfan vad jobbigt det var! Jag har verkligen haft hjärtat uppe i halsen. Jag har haft sån panik så jag bara vill sätta mig ner och både skrika och gråta ! Jag är så jävla rädd för att göra något "fel" men det värsta är nog ändå fika rummet där man äter frukost & lunch och där sitter hela personalen från maxi ! Och vad jag än gör blir det awkward stämning... Jag vet inte hur jag ska klara detta i sex veckor? och min plan som var att kämpa hårt så jag kanske kan få extra jobb men jag tror den chansen är sumpad...

ALLT ÄR BARA SKIT !!

Min panikångest har bara blivit värre och mina självmords tankar bara växer och växer ! Jag ser verkligen ingen mening över huvud taget med livet ! Jag är så jävla rädd, rädd för mig själv, rädd för livet, rädd för människor ! Jag vet verkligen inte vad jag ska göra !!! Jag ligger här helt kallsvettig och darrar i min säng och tänker på om jag ska ge upp här och nu jag vill inget hällre än att hälla i mig de där pillerna. Ingen kommer ändå märka det inatt och kan försöka stoppa det..!
RSS 2.0