:)

Hahaha fick en komplimang idag då någon sa du ser snygg ut till och med på sätt bar ut hehe gjorde min dag ;)

FAAN

två och en halv vecka, varför klara jag inte mer?? nu när jag klarat mig så länge utan.. Men nej jag sjönk ner igen, jag var tvungen att se blod jag var tvungen att ta fram det vassa bladet igen... FAAAN jävla skit!! fan fan fan! jag vill inte mer jag måste få det att sluta på något sätt men hur fan då??!!

-

jag ser ingen mening med livet !!!

Jag har panik hela kroppen skriker!! Allt är mitt fel att det har blivt så här !! Jag orkar inte mer!! Ångesten är så hög så jag vet inte vad jag ska göra! jag skakar och jag vill bara dö!! Jag klarar inte detta mer snälla låt mig bara dö!!!

sitter på bussen hem-

då är jag tillbaka i Sverige.. har varit i Norge i en vecka och hällsat på mina underbara systrar! jag har verkligen saknat dem! Det har varit helt awesome här och jag saknar det redan! jag kände mig så hemma där med allt roligt folk!!! och jag har verkligen PANIK nu när jag sitter på bussen och är på väg till verkligheten igen skola och familj!!

Dear best friend

You are funny, beautiful, you can even be a little weird but I like it.
We laugh at random stuff and we don´t care about what others people think of us.
You know my ugliest side and I know yours.
You are always there when I'm sad and you always makes me happy!
I will never leave you !
I love you my sweet angel!
 

!!

Då är en hel helg förstörd!! Faan! Typ det ända jag har kunnat göra är att försöka sova, sova och sova.. När jag går känns det som om jag ska svimma och jag kan verken lyssna påmusik eller sitta vid datorn, då får jag bara mer ont i huvet..

Älskar er!!!

 

Monday fucking Monday

 

Party all night long !!

Var på fest i går, en fest vi inte var bjudna till hehe ;)
Men det var riktigt awsome ändå!!! :D
 
RSS 2.0