...

loov!

Shit vad skönt med lov!! Pallar inte mer skola!

The end is near...

Ni är de ända som får mig att känna mig levande, som får mig att känna mig som en människa men så fort ni lämnar mig tar de över. De bara trycker ner mig och de får mig att sluta andas. De vill bara att jag ska försvinna och det kommer jag göra snart om de inte slutar !!!

bara undrar?

alla ska dö någon gång så varför är det så speciellt om man tar livet av sig??

Oct. 20, 2012



....

Allt har varit kaos, de senaste dagarna allt blir bara värre och värre och såren blir bara fler och fler... Jag tappar minnet och de har börjat få kontroll över mig!! Det är inte längre jag som pratar utan dem! Men ikväll ska jag ha det bra.. Ni finns här och det är jag glad för jag vet inte vad jag hade gjort utan er, ni räddar mig ni skrämmer bort dem för en liten stund! Tack för att ni finns jag älskar er så otroligt mycket!!! Det går inte änns att beskriva hur mycket ni betyder för mig !! TACK !!

Oct. 15, 2012

Allt är kaos! allt är kaos i mitt huvud.. de pratar och skriker, de kryper i hela kroppen! de säger att allt jag gör är fel.. jag har fullständigt PANIK! jag vet inte vad jag ska göra för att lugna dem, de vill inte försvinna...

....

Jag kommer nog aldrig att veta hur det är att vara du. Men jag vet hur det känns att vilja dö. Det gör ont att le. Hur du försöker att passa in, men du kan inte. Du skadar dig själv på utsidan för att försöka döda det på insidan! Men det ska gå, vi ska klara det!

Älskar dig!

Du betyder så sjukt mycket för mig vet inte vad jag skulle göra utan dig!! Du är min allra bästa vän!! Och vi ska klara detta nu, tillsammans !! Du är min änglavän och kommer alltid vara det !!

Sid vicious and Nancy Spungen

Har precis kollat på filmen Sid & Nancy och den var riktigt bra rekomenderar den verkligen!! :D
Tumblr_m929gxo84s1qkg7cqo1_500_largeTumblr_m7kpx6h21m1rrcl9ro1_500_largeTumblr_m90yeyqtio1rrdoiuo1_500_large

HALLOWEEN!!

Då ör det Ocktober och det betyder Halloween !! Halloween är den bästa högtiden på året jag verkligen älskar Halloween !!
RSS 2.0