Sommar Minnen

Saknar sommaren och min underbart galna bästa vän ! Vi har så många fina minnen och jag hoppas det kommer bli många, många fler ! Love U !
 <3
 
 

Med och tävlar

Jag brukar inte så ofta vara med i tävlingar men denna tävlingen kan man ju inte säga nej till !!
Det är en tävling hos http://missnosebleed.blogg.se/ som bor i japan i ett år och i tävlingen kan man då vinna fina och söta grejer från japan.
Jag har nog läst hennes blogg snart i över två år tror jag och hon ger mig mycket insperation och det är väldigt kul att följa hennes Japan år! Så om ni är sugna på att veta mer om tävlingen eller bara börja läsa en söt och fin blogg klicka in på länken där uppe eller länken nedan om du vill komma direkt till tävlingen :D
 
http://missnosebleed.blogg.se/2013/december/min-julklappnyarsgava-till-er.html
(bild tagen från hennes blogg)
 
 
 
 

nyårs ångest !

När alla andra snackar och längtar till julen börjar jag tänka mer på nyår.. Jag kan faktiskt inte fatta att om bara 20 dagar är det 2014 jag både längtar och har ångest! Precis som när jag skrev om min födelsedag så har jag ångest över att tiden går så SNABBT. Det känns inte som jag hinner med allt jag vill göra och helt plötsligt ligger jag där på ålderboendet ( om jag nu kommer bli så gammal) och inte har gjort något med mitt liv !! Och varje år har jag som mål att må bättre ha kul och bara leva livet men aldrig har det blivit så !! Men visst har jag haft många fina och roliga minnen från detta året som jag kan kolla tillbaka på och få ett litet leende på läpparna! Och jag kan faktiskt säga att jag faktiskt längtar lite till nästa år jag fyller ju trots allt 18 och då känns det faktiskt som jag kan börja göra mer saker för jag ska ta mitt körkort ut på festivaler och försöka pierca mig och skaffa tatueringar ! Så vi får väll hoppas och försöka precis som alla andra år att detta kommer bli året i mitt liv ! 
 
RSS 2.0