!

Idag har varit en seg och jobbig dag! Vakna flera gånger inatt av min huvudvärk och fick stanna hemma för varje rörelse jag gör, gör att set känns som mitt huvud ska explodera! Så idag har jag knappt rest mig från sängen har bara legat där och försökt att sova för varken data och mobil är ett alternativ för det gör det bara värre !! Och jag vet inte hur många olika tabbleter för huvudvärk och migrän jag har tagit idag och det är inte för än nu värken det börjar släppa lite... Och på grund av denna huvudvärken missa jag en väldigt intressant dag då Martin smedjeback skulle ha work shop om ickevåld och prata om hanns liv som kämpe för en bättre värld.

-

Sitter nu på tåget på väg hem.. Fick dra hem tidigare från skolan idag för att jag har en extrem huvudvärk, det gör så ont att jag nästan spyr!! Så nu ska jag hem och lägga mig i ett mörkt tyst rum och försöka sova. Men ska försöka ta mig till stoby ikväll och träffa vårat roliga gäng har inte varit där på ett tag.

ÅNGEST & SKIT !!

När man väl har kämpat sig upp så man står lite mer stadigare på benen faller man igen, ibland snabbt och i bland lite i taget tills man är nere på botten igen. När man är där nere är det svårt att ta sig upp igen mycket svårare än det är att falla ner. Och till slut kommer det till en punkt då man inte orkar försöka längre för man vet att man ändå bara kommer ner i skiten igen! Då slutar man bry sig om allt och man orkar inte göra ett skit för om man skulle försöka vet man att man bara gör fel !!
RSS 2.0