...

jag har börjat undra om jag försöker hitta styrka till att kämpa eller styrkan till att jag ska hoppa??!

Jag vill bara försvinna !!!!

Trött hängig och mår bara piss !! Pallar inte göra något mer, vill bara ligga i min säng och dö !

Feeeeeeeeeyt

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjs soooom faaan !!! masssa sprit !!!!

We Don't Sleep When The Sun Goes Down...

 

servering!

då börjar första serverings lektionen :)




...

försöker

har suttit här i flera timmar och får inte in ett skit i huvet.. mår skit och kan inte tänka på något annat! jag kan inte koncentrera mig, jag kommer fan inte klara skolan!!

Döden Lockar Mer Än Livet!




Mama we all go to hell

It Never Ends!

ångest och panik! jag vet inte var jag ska ta vägen.. jag som trodde det börja bli bra och att kanske, kanske skulle börja må bra, bli "frisk" men nej jag bara sjunker igen långt ner under ytan! FAN jag vill bara må bra! jävla skit!!

-

ÅNGEST!!

..

Tumblr_mgqd6j7cjp1rxddjjo1_500_large
 
 

!<3

Jag hör röster, är depremerad, mår dåligt över mig själv och det har jag gjort ända sen jag gick i trean! Jag har inget minne av när och varför det blev så.. Men när jag gick i femman började allt bli ännu värre jag kände mig utanför även om jag hade många fina kompisar! Jag börja skära mig och röka lite smått för att bli av med ångesten och smärtan jag kände inom mig.Sedan börja jag i sexan de första veckorna kändes det som om allt skulle bli bra, men det blev det inte! Jag satt alltid själv i koredorerna i skolan och det kändes som att ingen tyckte om mig! Mina självmords tankar blev värre och engång var jag till och med på väg mot spåret men jag vände faktiskt och gick tillbaka. I sjuan börja jag skära mig mer och slå på mig själv, det kändes som om jag var helt ensam, ingen som förstod mig, ingen som ville ha med mig att göra.. Jag hade vänner och det vet jag, och de har hjälpt mig så otroligt mycket, vintern 2011 tex så tänkte jag ta livet av mig men då räddade en vän mig hon hjäpte mig att få hjälp hos Bup. Men i slutet av sjuan blev jag vän med en Ängel! hon rädda mitt liv, det är hon som får mig att kämpa och som får mig att skratta även om jag mår som det sämsta! Du ger ljus till mitt svarta liv !
 
Under dessa sju åren har jag,försökt ta livet av mig flera gånger, skurit mig så djupt att jag nästan svimmat, slagt mig med en hammare så jag nästan brutit foten, bränt mig, försökt svälta mig själv, spytt upp mat och tagit massa piller!
 
Nu går jag i andra terminen i ettan, jag mår fortfarande skit! har självmordstankar, ångest och skadar mig själv! Men det är tack vare er mina fina vänner som gör att jag fortfarande är här !! Ni ska bara vet hur mycket ni betyder för mig! Jag Älskar Er !
 

Du Har Stått Vid Min Sida Så Länge Nu, Så Jag Gör Allt För Dig <3

Ellika har precis åkt hem, vi har bakat brownies och gjort choklad och kaffe glass MUMS ! :D
 

Jag och Elliot är två små tööntar For Life !! :D

FÖRLÅT alla, jag vill inte svika er!!!

Jag orkar verkligen inte mer!! jag har lovat mig själv, vänner och familj att jag ska fortsätta kämpa!! och jag har kämpat!! men nu orkar jag fan inte längre!! det finns bara en sak som går i mitt huvud just nu! jag försöker att få det att försvinna men det går inte!! jag vet inte vad jag ska göra för jag vill egentlig inte dö men det känns som det är det ända jag kan göra för att må bra !!

i hate myself and i want to die!!

Bort Bort Orkar Inte Med Er Mer!!

De har börjat prata, säger hur ful och trög jag är.. De klagar på hur mycket jag äter och att jag går upp i vikt. Jag ber dom hålla tyst men de fortsätter prata..
 
Du måste dö, du är inte värld att leva, ingen vill ändå inte ha dig här! Ingen hade blivit ledsen att du försvan det hade bara varit en lättnad !!
 
KÄFTEN !! SLUTA, jag orkar inte mer! Ni ljuger bara !!
 
Tro du det, men om du inte ser det själv är du nog trögare en vad jag trodde! 
 
Nej snälla sluta prata.. Jag börjar få panik slår mig i huvet försöker få tyst på dem!! Tar fram rakbladen igen, även om jag hade lovat mig själv att lägga undan dem för gått!! 
 
Jag sätter det vasa bladet mot skinet känner hur det skär in och blodet börjar rinna!! Men det får ändå inte tyst på dem!! De börjar skratta hånande mot mig!!
 
Hur kan du se något bra med dig själv, varför vill du fortsätta leva.
 
Jag skär djupare in i skinnet inte bara in gång utan jag fortsätter gång på gång.. Jag börjar bli yr, det rinner blod längst benet och armen. Jag har äntligen fått tyst på dem !!

Fina Minnen från 2012 ! :D

Mitt Nya År !

Tänkte berätta lite om det nya året! ;) I Måndags fira vi in nyår med en fet fest hos Ellika!! Det var Naajs!:D Sen har jag och Ellika suttit i myskläder och kollat på Bert Suicide room och suttit och pratat!!

Här kommer lite bilder från festen !

 

Två film tips!

Två sjukt bra filmer !!!
 
Suicide Room/Sala samobójców!! 
  image
Frances & Gloria/Bye Bye Blondie
RSS 2.0