Im Lost In The Dark.

Ångesten är hög och jag mår verkligen skit!!! Men försöker må lite bättre genom att peppa mig själv in för festen ikväll..

INSPERATION !!

I LOVE U !!!!

Du är det ända som får mig att kämpa! När vi två är så känner man sig levande! Vi skrattar och har kul även när vi är längst ner i skiten.. Du är mina andetag och du ger livet en mening !! Jag kan inte se ett liv utan dig! du är det finaste jag vet och kommer alltid älska dig min Underbara ÄNGEL ! TACK för att du finns !!

I HATE myself and I want to DIE!!!

vad är det för fel på mig!!
jag är ful, tråkig, ser ut som en tjock ko, ser liten ut och det finns inget jag är bara på!! Jag verkligen suger på allt!! och jag förstår verkligen varför ingen tycker om mig!! varje gång jag kollar mig i spegeln blir jag äcklad och vill bara spy utav vad jag ser i spegeln!!

kämpar för livet!

jag hatar att klaga!! men varför gör jag det varje dag?? varför mår jag så jävla dåligt utan anledning varför vill jag bara dö varenda jävla dag!! jag är varje dag rädd för att folk ska tröttna på mig och lämna mig, vist jag förstår varför men jag vill inte att de ska göra det! men det är sjukt svårt att gå upp för sängen på morgonen och ännu svårare att gå till skolan, fejka ett smile och prata med människor.. och detta tar verkligen på krafterna! så jag är ledsen, om jag klagar, om jag är sur eller om jag bara sover.. jag försöker det bästa jag kan för att klara detta, jag vill klara detta! jag vill verkligen kämpa, men hur?

I must let go, that is the only way!!

Ångesten är hög och jag vet knappt ut eller in!!
Jag vet inte vad jag ska göra, jag orkar inte prata jag orkar inte le.
Blodet det rinner och jag vill aldrig att det ska sluta, jag vill bara att hela min kropp ska tömmas på det röda blodet.
Jag vet knappt om jag andas, jag känner efter om jag har en puls men jag känner inget.
Jag vet inte var jag är, jag är insvept i ett svart moln!!
 
Jag orkar verkligen inte detta mer, jag måste göra något men vad ??!!

Så varför ska vi gå ut ?

Det var en grym kväll igår, mycket sprit och fina vänner.. :D

fuck life !

fan allt är kaos, mitt huvud är en röra.. jag mår skit och det blir bara värre och värre!! jag kan knappt gå det känns som om jag ska bryta ihop vilken sekund som hällst!!

Im afraid of being happy agen!

jag är faktiskt rädd över att må bra, för jag har mått så här dåligt nu i så många år så jag vet inte hur det känns att må bra.. jag är så rädd att släppa monsterna i mitt huvud även om de är mina största fiender så har de nästan blivit som mina vänner för är det något som händer som jag inte tycker om kan jag alltid gömma mig bakom dem och så får de sköta problemen.. men oftast blir det inte så bra och när jag kommer tillbaka får jag oftast mycket ångest över vad de sagt och gjort.. så även om min högsta önskan är att må bra så är jag ändå rädd och håller kvar monsterna och jag slutar aldrig mata dem..

I love you so mutch!

You are my drug, and you are the only one who can save me from myself! I Love you so much Sweet Angel!

kissed the scars on her skin I still think you're beautiful And I don't ever want to lose my best friend !

snälla snälla!!!

jag vill dö, snälla låt mig bara dö!!!

jag älskar dig mamma och jag hatar det..

tyvärr älskar jag dig, jag vill inte göra det för jag vill bara kunna sticka utan att bry mig! kunna rymma hemifrån och göra vad jag vill! Men jag älskar dig och det förstör allt, för jag mår inte bra när jag är med dig, och jag har extrem ångest när jag inte är med dig, när jag har ljugit eller inte gör som du säger.. och värst av allt är när vi bråkar! och jag pallar verkligen inte ha det så här längre för jag mår fan aldrig bra!!! snälla låt mig bara försvinna!!!

Dec. 07, 2012

FAN!!!

PARTY HARD ORE GO HOME!!







RSS 2.0