I can´t unlove you

Varför kan jag inte bara få gå tillbaka i tiden säga nej redan i början, utan att det skulle behöva bli så här..Jag älskar dig och jag tycker om att hålla dig i handen, krama dig och vakna vid din sida.. Men på samma gång är inte det jag, jag måste få va mig själv, få vara galen. Jag är inte förhållande personen men ändå kan jag inte lämna dig.. Jag kan inte såra dig, du betyder alldeles för mycket för mig för jag älskar verkligen dig!

Let go, Just let go...

Rakbladet mot mitt skinn, blodet riner längst med armen.. Jag känner mig lugnt och fri för en gångs skull. Bladet går längre in i huden handen rör sig i en snabb rörelse och jag ser ännu en gång blodet sippra ut genom den djupa springan som har blivit. Men så ser jag mina ärr runt om de nya såren och jag får panik, mer panik än jag redan hade! Det är då jag känner att jag inte orkar mer, jag vill bara försvinna !!

It never ends..

det har varit bra för ett tag nu, jag säger inte att det på topp utan bara lite bättre än vanligt och jag har klarat mig från att skada mig på en vecka! men helt plötsligt sjönk jag ner i botten igen och jag tog fram mitt rakblad igen! jag vill inte leva så här längre.. Hjälp!

kaos!

det är kaos, kaos i mitt huvud! ena stunden vill jag bara försvinna, jag orkar inte göra något inte äns gå upp ur sängen.. andra stunden vill jag bara kämpa jag vill överleva men helt plötsligt sjunker man till botten igen!

förlåt!

förlåt för allt skit jag skapar för alla i min närhet! men jag pallar verkligen inte och nu finns det bara en utväg kvar! jag har gjort allt för att inte behöva göra detta men jag gör det för er skull!

HJÄLP!!

jag kan inte göra det här mer! jag orkar inte mer!! jag vill inye vara en förlorare och ge upp men jag kommer göra det snart! jag har kämpat så länge nu och det tar verkligen på krafterna!! jag är trött på skolan, trött på livet, jag vill inte vara kvar här längre.. jag orkar inte gå upp från sängen längre jag vill bara försvinna! jag vill inte vara i vägen längre jag vill inte förstöra för fler!

Vi sket i skolan för det kvitta!!

Jag älskar dig underbara vän ! Du är den bästa vän man någonsin kan önska sig.. Allt skit vi gjort tillsammans alla flumiga dagar och nätter vi haft tillsammans.. Det är så tumt och konstigt när vi inte träffats på ett tag! Och jag skulle inte överleva om du skulle försvinna du är min ÄNGEL och det kommer du alltid vara! Tack för att du finns älskade vän ! Du är det finaste jag vet och jag kan inte önska mig någon bättre vän än dig !! Jag ville bara att du skulle vet !!
 

I Hate Myself And I Want To Die


Jag ger upp nu !!

fuck this!! I hate this cruel world!
RSS 2.0